Buat Duit Dengan Affiliate 5 Angka Di Platform Klikjer

Buat Duit dengan Affiliate 5 Angka di Platform Klikjer

.

Pada masa kini ramai yang sudah mengenali produk digital seperti ebook, berbanding tahun-tahun sebelum ini. Ini membuktikan ianya mempunyai permintaan di kalangan rakyat Malaysia.

Oleh sebab itu boleh dikatakan semakin ramai yang menghasilkan ebook untuk berkongsi ilmu yang mereka ada, selain berkongsi kemahiran dan bakat yang ada pada diri mereka.

Ada yang menghasilkan ebook kemudian dikongsikan secara percuma dan ada juga secara berbayar. Jika dilihat, semakin ramai menjana pendapatan yang lumayan hanya dengan menjual ebook mereka. Sudah tentu anda juga mahu jadi seperti mereka kan?

Cuma masalah yang selalu dihadapi oleh ramai orang adalah, mereka tidak tahu nak hasilkan ebook mengenai topik apa, dan takut akan terjual atau tidak apabila ebook mereka telah siap nanti.

Jadi, jangan risau oleh kerana saya akan kongsikan jalan penyelesaian untuk masalah ini.

 

KLIKJER - PLATFORM JUALAN EBOOK #1 DI MALAYSIA

 

Gambar diatas menunjukkan laman web utama platform Klikjer. Melalui platform Klikjer, anda berpeluang untuk menjana pendapatan melalui dua cara :

  • Sebagai Penulis
  • Sebagai Affiliate

Jika anda berminat untuk menjadi penulis, anda boleh fikirkan topik yang sesuai dimana anda ada kemahiran dan ilmu mengenai topik tersebut.

Namun jika anda masih tidak mempunyai idea untuk menulis ebook anda sendiri, saya sarankan untuk anda sertai sebagai Affiliate.

Jadi, anda boleh terus bermula untuk buat duit secara online iaitu buat duit dengan affiliate di Klikjer.

Berikut adalah beberapa contoh ebook yang anda boleh terus promosikan setelah anda menyertai affiliate di platform Klikjer. Ada banyak lagi ebook yang anda boleh promosikan di Klikjer nanti.

 

 

Dengan menyertai sebagai affiliate, kerja anda akan lebih mudah kerana :

  • Produk sudah sedia ada
  • Tak pening fikir nak hasilkan produk apa
  • Tak perlu habiskan masa untuk hasilkan produk
  • Tak pening nak fikir support selepas jual produk
  • Anda bebas nak promosikan berapa banyak ebook pun

Sebab itu, saya sangat sarankan supaya anda cepat ambil peluang menyertai affiliate di platform Klikjer.

 

AFFILIATE KLIKJER

Mungkin anda tertanya-tanya apakah yang anda perlu lakukan apabila menjadi affiliate? Caranya :

  • Pilih ebook yang anda mahu promosikan
  • Promosikan ebook tersebut, sebagai contoh di Facebook anda.
  • Bila ada jualan terhasil, anda akan dapat komisen

Senang sangat kan? Support selepas pembelian akan dihandle oleh pihak penulis ebook tersebut. Jadi, anda tak perlu pening untuk memberikan support jika pelanggan tersebut ada soalan mengenai isi kandungan ebook tersebut.

Anda hanya perlu promosikan dan terima komisyen tanpa had!

 

“BETUL KE MUDAH JE ??”

Ya, ianya memang mudah jika anda tahu caranya. Anda perlu tahu bahawa kejayaan tidak datang tanpa usaha dan ilmu. 

 

Jika anda serius mahu buat duit dengan affiliate di platform Klikjer dengan cara yang betul, saya sangat sarankan supaya anda dapatkan Panduan Rahsia Affiliate Klikjer dibawah :

 

RAHSIA AFFILIATE KLIKJER

 

 

Panduan ini dihasilkan oleh seorang pakar dalam bidang affiliate iaitu Azian Usman. Beliau telah menjana 5 angka hanya dengan mempromosikan panduan didalam platform Klikjer. 

Dalam panduan ini, beliau berkongsi beberapa perkara penting iaitu : 

  • Persediaan sebelum menjalankan sebarang kempen affiliate
  • Produk yang patut anda promosikan di plarform KLIKJER
  • Tools yang patut digunakan
  • Platform yang berkesan untuk promosikan produk affiliate
  • Strategi apa yang anda patut gunakan
  • Cara untuk konsisten jana pendapatan dengan affiliate
  • Serta beberapa info lain yang jarang didedahkan kepada umum

 

Ada banyak lagi yang beliau akan kongsikan dalam Panduan Rahsia Klikjer ni. Jadi, anda boleh bermula dengan cepat dan senang tanpa perlu try and error kerana beliau akan share dengan terperinci melalui panduan ini.

Dan yang paling best, panduan ini bukan berbentuk ebook tetapi dalam bentuk video. Jadi, anda akan lihat dengan jelas secara step by step dan sudah semestinya anda akan lebih faham apabila menontonnya nanti.

Jom lihat apa lagi yang ada dalam panduan Rahsia Klikjer ni. Klik sini sekarang! ðŸ˜‰

.

.

.